Το quality-life.gr χρησιμοποιεί cookies, για να διασφαλίσει ότι απολαμβάνετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας και για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες
Ελληνικά English
"καλωσορίστε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας"
Tι είναι το Timeline Therapy

TIME LINE THERAPY

Οι Tad James και Wyatt Woodsmall είναι οι δημιουργοί της μεθόδου Time Line Therapy.

To Time Line Therapy(χρονογραμμή)είναι σημαντικό στοιχείο για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου. Οι μνήμες μας, οι αποφάσεις μας, οι εμπειρίες μας θετικές και αρνητικές συλλέγονται, οργανώνονται και αποθηκεύονται με συγκεκριμένο τρόπο στον εγκέφαλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας .Οι πληροφορίες αυτές που υπάρχουν καταγεγραμμένες επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε και στη συνέχεια καθορίζουν το πώς σχετιζόμαστε με τον κόσμο.

Με τη μέθοδο Time Line Therapy και με ένα σύνολο τεχνικών, μπορούμε να εκμαιεύσουμε τη χρονική γραμμή, να ανακαλύψουμε το πρώτο γεγονός που προκάλεσε ένα αρνητικό συναίσθημα ή περιοριστική πεποίθηση και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μνήμες και εμπειρίες που καθορίζουν τη συμπεριφορά ενός ατόμου προκειμένου να απαγκιστρωθεί από τα εμπόδια και να πετύχει τους στόχους του.