Το quality-life.gr χρησιμοποιεί cookies, για να διασφαλίσει ότι απολαμβάνετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας και για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες
Ελληνικά English
"Ο προγραμματισμός φέρνει το μέλλον στο παρόν, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε κάτι γι΄ αυτό" ALAN LAKEIN
Υπηρεσίες

Προσωπική ανάπτυξη

Είμαστε όλοι μοναδικοί, όσο μοναδικά είναι τα δακτυλικά μας αποτυπώματα.Το nlp είναι μία τεχνική που ένα από τα δόγματα στα οποία στηρίζεται είναι ότι "ο χάρτης δεν είναι η περιοχή" και κατά συνέπεια ο καθένας από εμάς ερμηνεύει τις πληροφορίες που παίρνει από το περιβάλλον με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Όταν ένας άνθρωπος επιζητά την αλλαγή σε κάποιο τομέα της ζωής του, με τις τεχνικές του nlp, αναγνωρίζει και συνειδητοποιεί αρχικά ποιο είναι το μοντέλο του κόσμου που έχει και ποιες είναι οι διαδρομές που ακολουθεί ο νους του, ποιες είναι οι στρατηγικές του.

Στη συνέχεια ενθαρρύνεται να λειτουργήσει σαν παρατηρητής της ζωής του και των δυσκολιών του, με σκοπό να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί και να ενεργήσει σαν να ήταν ένα άλλο άτομο, δηλαδή να ενεργήσει με κάποιο τρόπο, σε κάποιο επίπεδο διαφορετικά.Μπορεί επίσης να  μάθει να αξιοποιεί άλλα πρότυπα που υάρχουν γύρω του και που φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικά.