Το quality-life.gr χρησιμοποιεί cookies, για να διασφαλίσει ότι απολαμβάνετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας και για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες
Ελληνικά English
"Τα πράγματα δεν αλλάζουν, αλλάζουμε εμείς" HENRY DAVID THOREAU(Αμερικανός συγγραφέας, ποιητής1817-1862)
Προφίλ

 

Ονομάζομαι Αγγελική Μαργιολάκη, γεννήθηκα το 1972 στα Χανιά της Κρήτης, όπου  ζω και δραστηριοποιούμαι και σήμερα.

Φοίτησα στη σχολή Κοιν.Εργασίας των ΑΤΕΙ Πατρών, όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το έτος 1995.

Από το έτος 1997 έως και σήμερα εργάζομαι στον Ε.Ε.Σ.(Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός)ΝΠΙΔ, στο Περιφερειακό Τμήμα Χανίων, ως υπεύθυνη για τον τομέα Κοιν.Πρόνοιας.Η επαγγελματική μου εμπειρία πηγάζει από την μακρόχρονη δραστηριοποίηση μου σε ένα ανθρωπιστικό χώρο που έχει ποικίλες απαιτήσεις από τους επαγγελματίες, καθώς το αντικείμενο δράσης είναι πολύπλευρο και περιλαμβάνει κοινωνική  εργασία με άτομα,ομάδες,αλλά και την ευρύτερη κοινότητα. 

Έχω επίσης εργασθεί παράλληλα σε σχολεία ειδικής αγωγής.

Για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τις εργασίας μου,ως Κοιν.Λειτουργός, επιδιώκω τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη. Η συνεχής επαφή με μία μεγάλη γκάμα ανθρώπινων συμπεριφορών και προβλημάτων, αλλά και προσωπικοί προβληματισμοί με οδήγησαν στην αναζήτηση συγκεκριμένων τεχνικών για την αντιμετώπισή τους.

Έτσι έχω πιστοποιηθεί από το American Board ως Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Time Line Therapy και Hypnosis και από το Brofman Foundation as a Healer/Chakra Technician of the Body Mirror System, ενώ έχω παρακολουθήσει πολύ μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων που αφορούν θέματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.

Πιστεύοντας ότι η γνώση συντελεί στην πρόοδο και την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό, συνεχίζω να την επιδιώκω, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να οδηγούμαι στην προσωπική ολοκλήρωση, αλλά και στην ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων που με εμπιστεύονται.

Προσωπικός στόχος να ζω την κάθε μέρα με πληρότητα και ουσία για μένα και επαγγελματικά να υποστηρίζω ανθρώπους που επιθυμούν να προβούν σε αλλαγές στη ζωή τους, να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους, ώστε να τις αξιοποιήσουν για να επιτύχουν αυτό που πραγματικά θέλουν στη ζωή τους.

<< Η ζωή μας είναι όπως την κάνουν οι σκέψεις μας>>

Μ. Αυρήλιος