Το quality-life.gr χρησιμοποιεί cookies, για να διασφαλίσει ότι απολαμβάνετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας και για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες
Ελληνικά English
Timeline, a starting point for a new beginning
Νέα - Δημοσιεύσεις

Η χρονογραμμή, αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα

Το Time Line Therapy μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές τόσο σε επίπεδο προσωπικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης και να λειτουργήσει σαν αφετηρία για μία καινούργια αρχή.

Εξετάζοντας τη γραμμή του χρόνου και πως οι άνθρωποι αποθηκεύουν τις μνήμες τους, οι ιδρυτές της μεθόδου Tad James και Wyatt Woodsmall, ανακάλυψαν ότι αυτό επηρεάζει το πώς βιώνουν τη ζωή τους και πως αντιλαμβάνονται και διαχειρίζονται το χρόνο.

Ανακαλύπτοντας με συγκεκριμένες ερωτήσεις το πώς κάποιος οργανώνει τις πληροφορίες που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να μετακινήσει ή και να διαγράψει τραυματικές μνήμες, που το καθηλώνουν.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για διαγραφή αρνητικών συναισθημάτων, όπως η ενοχή, ο φόβος, η αγωνία ,αλλά είναι και μία πολύ αποτελεσματική τεχνική για τη θέσπιση και την υλοποίηση στόχων, δημιουργώντας ένα μέλλον ακαταμάχητο.